Arkadaşlar ben bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum 4 yıl önce abim işinde battığı icin borç ödüyoruz hayalen bile ödüyoruz evde iş yerinde bereket yok ben de herseye anı sinirleniyorum aile içinde hep huzursuzluklar tartışma bitmiyor bi diğer abimi evlendiricez ama kismet çıkmıyor olnlarda bi şekilde olmuyo şanssızlıklar var ve bende bu yıl içinde gördüğüm rüyaların hepsi maddi durum. La ilgili çıkıyor anlamları birde eskiden kabus görürdüm dua edip namaz kılarken görmüyordum şimdi ise namaza basliyip 4,5 günde bırakıyorum üşeniyorum birde bazen cünüp oluruz ya o bende çok oluyor gusül alıyorum ama 1 gün 2 günde yine bozuluyor 4 gün önce 1 rüya gördüm 2 tane siyah akrep gördüm uyandım korktum da 10 ,15 dk sonra tekrar uyudum bu seferden karanlık harabe bi yerde 3 tane siyah kopek kovaladı bu rüyaların cinlelre alakası var mi birde bu anlattığım şeyler büyü se tam olarak bilmiyorum ne olabilir bu anlattığım olayları büyü den dolayıysa hangi büyü bu olaylara sebeb oluyor ne tarz büyü mü?
|