Alıntı:
Resull Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı geceler kardeşim ben hoca değilim haşa sadece kendimden olan bilgimi paylaşıyorum rahmani cinler sana kötü görünüp senin korkun olup olmadigini anlamlara sen nasıl görmek istediğin gibi gösterirler eger ki senin gördüğün kötü olsaydı ozaman benim sana nedemek istedigimi anlarsın sen kötü Olsan kalbin için önemli unutma bana bunu hocam söylemişti sen sen ol iyi veya kötü şey gördüğün zaman kimseye söyleme senin gördüğün şey için meraklı Müslüman kardeşlerimiz ne yollara baş vuruyor bir bilsen ozaman haline şükredersin....ha namaz kalmazsın ama hergun heran Allahı kalbinden zikret onu her yerde an benden sana tavsiye kardeşim
|
Haklısınız doğru söylüyorsun ancak böyle hitap ediyorum işte. Bu rüyanın tamamı değil zaten ve sağ gösterip sol vurmak istediler. Korkutmak istedilerse de korkmaktan ziyade celallendim. O an aklıma ayet okumak geldi. Hikmetini bozdum belki de. ardı sıra gördüğüm rüyalarla da korkutmak istedilerse de sonuç itibariyle çekip gittiler. Biliyorum bilginin ufku açılmamış beyinlerde hezimete uğrayacağını. Yine de ilk ayetin hatrına okumamız için bir şeyler öğrenmemiz için merak duygumuzu tetiklememiz gerekiyor. Tabi gidipte habis ruhları çağırmanın mantığıda yoktur. Sır olarak düşündüğüm şeyler zaten bende saklı ama bunu paylaşmak istedim. İnşallah Allah başımıza taş yağdırmadan da namaza başlamayı düşünüyorum. Zaman hızla akıp gidiyor. Bir zamanlar elimden geldiğince kılmaya çalışıyordum. İnsanın hayatı birden bire tersine dönebiliyor. Rahatsızım yani bu konuda. Zaten ahir zamandayız yaşadığım bazı şeylerden dolayıda Allahın varlığını hissediyorum. Çevresine bakıpta Allah'ı göremeyen insanlara da Allah hidayet versin inşallah.