Alıntı:
Neo Nickli Üyeden Alıntı
Evvela imanımın önceden çok sağlam olmadığını
Dinimi tam bilmediğimi söyledim zaten tıpkı sokaktaki çoğu insan gibi ,Tarikat olaylarına gelince de bu şiş sokanlar onlardan biri bunun gibi 100 tane sapkınlık sayabilirim , Evet halay çeken de var youtube de bi sürü video var inceleyebilirsiniz isimleri umrumda değil açıkçası.
Eğer siz kendine zikir adı altında zarar veren
Kendi kendine yumruk tokat atan , sırtına kılıç sallayan,Yere yatıp üstünde adam zıplatan insanları savunuyor ve islam bu diyorsanız kusura bakmayın sizle ben aynı dinden değiliz
Benim inandığım islam Kuran ve Sünnet üzerinedir.
Ne Kuranı Kerimde ne de peygamber ve sahabelerin hayatında böyle sapkın şeyler yoktur.
|
benim dinim islam seninkini bilmiyorum,sana gore sapiklik olan o kisi icin cezbe anidir,o cezbe anini ehli tarik olan bilir,senin anlaminida beklemem,zikrin turleri vardir,bunlardan biri de cehri zikirdir, sunnette yok dedigini hicretin donusunde sahabenin hz. peygamberi karsilama anini ve bendir calip hep bir agizdan soylediklerini okursan anlarsin
İmamı Şafi ra.
|