Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
şis batirdigini gorupte imanini kaybedeni ilk defa duydum,nerde goruyor şiş batirdigini,dinin tüm kurallarini yapiyorda şiş batiriyor diye imanini kaybediyorsa onun imani zaten olgunlaşmamis,belkide imani zaten yokmus,kaybedecekse etsin cok onemli degil,dedim ya din kisilerden guruplardan ogrenilmez,eger filan kişi yada guruba bakip din anlayisi degisiyorsa temel yok demektir....""""İyi tarikatlar olduğu doğrudur ancak, bu kendilerine şiş sokan, halay çekenler kesinlikle islami değil"""' şiş sokan tamamda halay ceken hangisi onu bilemedim soylersen ogrenirim hangi tarikat bu...
|
Evvela imanımın önceden çok sağlam olmadığını
Dinimi tam bilmediğimi söyledim zaten tıpkı sokaktaki çoğu insan gibi ,Tarikat olaylarına gelince de bu şiş sokanlar onlardan biri bunun gibi 100 tane sapkınlık sayabilirim , Evet halay çeken de var youtube de bi sürü video var inceleyebilirsiniz isimleri umrumda değil açıkçası.
Eğer siz kendine zikir adı altında zarar veren
Kendi kendine yumruk tokat atan , sırtına kılıç sallayan,Yere yatıp üstünde adam zıplatan insanları savunuyor ve islam bu diyorsanız kusura bakmayın sizle ben aynı dinden değiliz
Benim inandığım islam Kuran ve Sünnet üzerinedir.
Ne Kuranı Kerimde ne de peygamber ve sahabelerin hayatında böyle sapkın şeyler yoktur.