Alıntı:
Neo Nickli Üyeden Alıntı
Tamam da ben İmanım önceden sağlamdı demedim ki , Pek dindar olmayan bi şehirde büyüdüm kendi jenerasyonumun çoğu ya inançsız ya da dinini bilmiyor , bu sapık tarikatlar da işin içine girince dinden iyice uzaklaşıyorlar.
Benim dinimi doğru öğrenme şeklim araştırmam dan kaynaklanıyor ama diğer bi adam bunları görüp iyice soğuyabilir , onlar acı çekmiyor diye bişey yok fiziksel bir zarar söz konusu belki o acı onlara tatlı geliyordur bişey diyemem buna.
İşin özü İslamı yanlış gösteriyorlar Cahiliye adetleri ile İslamı birleştirip yarattıkları şeyler bunlar
Afrikadaki ilkel kabileler de ayin adı altında uzuvlarını kesiyorlar, Satanistler Kedi kesiyor, Masonlar insan kurban ediyor bunları da Hoşlarına gidiyor veya Bu onlara yanlış gelmiyor diye normalleştirecek miyiz ?
İyi tarikatlar olduğu doğrudur ancak, bu kendilerine şiş sokan, halay çekenler kesinlikle islami değil
|
şis batirdigini gorupte imanini kaybedeni ilk defa duydum,nerde goruyor şiş batirdigini,dinin tüm kurallarini yapiyorda şiş batiriyor diye imanini kaybediyorsa onun imani zaten olgunlaşmamis,belkide imani zaten yokmus,kaybedecekse etsin cok onemli degil,dedim ya din kisilerden guruplardan ogrenilmez,eger filan kişi yada guruba bakip din anlayisi degisiyorsa temel yok demektir....""""İyi tarikatlar olduğu doğrudur ancak, bu kendilerine şiş sokan, halay çekenler kesinlikle islami değil"""' şiş sokan tamamda halay ceken hangisi onu bilemedim soylersen ogrenirim hangi tarikat bu...
İmamı Şafi ra.
|