Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
yapilan islemde kdndine zarar vermek senin düsüncen,o insanlar oyle düsünmuyorlar,aksine cok mutlular şikayetci olsalar boyle bircsey yapmazlar,eger boyle isler icin bir müsluman imanini kaybediyorsa o müslumanin zaten imani zayiftir,din kisilerin yasadiklari yaptiklari ile ogrenilmez,din kurandan ve sünnetlerden ögrenilir,eger kısı biri kendine şiş batiriyor diye imanini kaybediyorsa o kisinin inancinda bir bosluk vardir,o kişi şiş batiyor diye imanini kaybedenlerin hic biri dinin emirlerini yerine getirmeyen,alni secdeye degmeyen,ramazan orucunu bilmeyen,kelimeyi tevhidin anlamini bilmeyen kişiler,bu gün disardaydim o adi musluman olan kisiler ramazan ayinda sanki Allaha savaş acmislar gibi sokaklarda oruc yiyorlar,sadece adi müsluman o yuzden cokta onemli degil,hic bir emri yerine getirmeyen sadece adi musluman olan kisiden bu dine zaten fayda gelmez...
|
Tamam da ben İmanım önceden sağlamdı demedim ki , Pek dindar olmayan bi şehirde büyüdüm kendi jenerasyonumun çoğu ya inançsız ya da dinini bilmiyor , bu sapık tarikatlar da işin içine girince dinden iyice uzaklaşıyorlar.
Benim dinimi doğru öğrenme şeklim araştırmam dan kaynaklanıyor ama diğer bi adam bunları görüp iyice soğuyabilir , onlar acı çekmiyor diye bişey yok fiziksel bir zarar söz konusu belki o acı onlara tatlı geliyordur bişey diyemem buna.
İşin özü İslamı yanlış gösteriyorlar Cahiliye adetleri ile İslamı birleştirip yarattıkları şeyler bunlar
Afrikadaki ilkel kabileler de ayin adı altında uzuvlarını kesiyorlar, Satanistler Kedi kesiyor, Masonlar insan kurban ediyor bunları da Hoşlarına gidiyor veya Bu onlara yanlış gelmiyor diye normalleştirecek miyiz ?
İyi tarikatlar olduğu doğrudur ancak, bu kendilerine şiş sokan, halay çekenler kesinlikle islami değil