Alıntı:
Sseval Nickli Üyeden Alıntı
Sen peygamber soyumuzunki burdan bilmediğin şeyler hakkında gereksiz yorum yapıyorsun işine bak yoksa sen bu forumda şimşekler çaktırmak içinmi takiliyon
|
Hünkar Hacı Bektaşi Veli Efendimiz derki belimden gelen değil yolumdan gelen evladımdır.
Efendimiz Muhammed Mustafa S.A.V derki Fatıma Anamıza : Ey kızım Fatıma sakın babam peygamber diye bana güvenme Seni Allah'tan ben dahi kurtaramam !
Peygamberin soyundan gelince ne oluyor Rabbine asi olduktan sonra ? Şimşek çaktırmaya kimsenin gücü yetmez neyse sizinle münakaşa edip değerli vaktimi harcamayayım
Bana beddua ederek inşallah diyorsunuz bende size etsem hoşunuza gidermi ? Allah kimi neyle sınayacak buna sizmi karar veriyorsunuz ?
Ben sizin gibi insanları çok gördüm istediğiniz gibi cevap yazılınca Aman Efendim Sağolun Efendim Allah razı olsun Efendim derler
Eleştirilmek Nefslerine ağır gelir hemen gerçek yüzlerini gösterirler. Baştan deseydiniz ki evet suçlu olan benim çocuğum ve onu düzeltmeye çalıştık ama nafile, yalan yanlış muhabbet işlemleri uygulayıp işi dahada çıkmaza soktum hem onlara hemde kendime bir takım varlıkları musallat ettim.
Size yardım ederdim ama geçti artık