Alıntı:
Sseval Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese slmlar olsun lütfen bana acil yardım edin.cidden Allah rızası için dua şifa yapacak bir ehli hoca lazım para istemiycek dudak uçurtacak rakamlar istiyorlar bizde burdan bir şeyler yapmaya kalkıyoruz kendi çapımızda onlarda ters etki ediyor. Gelinim ve iki kız çocuğunun yani torunlarımın hayatı için boşanma aşamasında yuvaları dagilcak torunlarım kimin kapısına gitsin biri 2 biri 6 yaşında onların hatrına biriniz yardım edin..
|
Bir yuva yıkılıyor diyorsunuz 2 tane küçük çocuğun geleceği söz konusu ve siz parayı mı kafaya taktınız ? Oğlunuzun hataları yüzünden bu karar alındı ise gelininiz haklı olabilir oğlunuzun kahrını çekmek zorunda değil. Geçen ay bir bayan gelmişti oğlu alkolik eline her geçen paraya alkol alıp evin ihtiyaçlarını gidermiyor 2 tanede çocuğu var karısı boşanma davası açıyor haklı olarak. Kaynana gelip diyor ki Gelinimin ağzı dili bağlansın eşinin her dediğini yapsın boşanmasın ! Yürü git teyze işine bak dedim hem suçlusunuz hem güçlüsünüz. Oturup oğluyla konuşup alkolü bırak diyeceğine istediği şeye bak