Alıntı:
Neo Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Celcelutiye
Tarif ettiğiniz yöntemi denedim ancak yine uyuyamadım, Uyumadan önce zikir çekiyorum bunla ilgili olabilir mi ? Çektiğim zikir Es-Selam, zikri çektikten sonra arkadan bişeyin beni çekiştirdiğini hissediyorum, namaz kılarken de oluyor ayrıca üzerimde Es-Selam ismi şerifinin vefkini taşıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim .
|
çok güzel konu ama 1 cevapta sabit kalamayız seni bilmeden..Bak şimdi seni tanımıyoruz biraz ortaya bişeyler atalım
1)Akşam yediğin ağır yemekte bir etken olabilir
2)hali hazırda bi sorunun sıkıntın vardır zaten bunu baskılamak için vefk takmışsındır sorun çözülmemiştir halının altında duruyodur sadece,vefki bişeylere çözüm niyetiyle taktıysan o iş olmamış olabilir..Programlar temiz bilgisayarda net çalışır,virüslü sistemlerde programda çok olağan çalışmaz..
3)uykun gelmeden uyumaya çalışma,kalk 2 rekat namaz kıl 100 tane ihlas suresi oku bak nasıl uyutuyolar
bir kardeş dediydi gece beni uyandırıyolar korkutuyolar 2 rekat teheccüd kıl uyandırdıklarında demiştik sorun çözülmüştü
2 sayfa kurani kerim oku bakalım
4)bir tövbe et bakalım belki altta bambaşka bir neden yatıyodur
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
5)her pazartesi enerji seansı var katıl bakalım belki sorun sadece zahiren bedendeki bi hormonla alakalıdır bende seneler boyu istediğim vakitlerde uyuyamıştım..zahiri hastalıkların içinde olması lazım kadim şifa enerjisi diye bir konu
bunları yaptın ve hala uyuyamıyorsan özel mesajdan bi konuşalım..