Alıntı:
sofi Nickli Üyeden Alıntı
Cok degerli abilerim merak ettim sorularım var yorumlarınızla aydınlatırsanız birincisi arapca lafzı okumayı bilmiyorum cocuklumda cok iyi ogrenmistim ama yıllar gecti hic okuyamiyorum tabi biraz ugrassam tekrar etsem sıkıntı kalmaz biliyorum ama isin asli su kuran dua zikir ler hepsini turkce okunuslariyla okuyorum ve bunlar hem zevk veriyor hemde yillardir böyle okudumdan hizli okuyorum tabi bu okuduklarimin arapca lafizdan farkli olmasi kesin mesela o sesleri girtlaktan cikarma duraklar gibi seyler farkli oluyordur faziletide farkli oluyordur bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir ikincisi zikirmatik mi tesbihmi bir yerde okuduma gore tesbih ama ozel tasli olmasi gerek yani plastik olmamasi gerek ve tesbihin tek olmasi yani omur boyunca onun kullanilmasi gerek ve baskasinin eline gecmiyecek zira enerjinin tesbihe yuklendigini soyluyor zamanla o tesbih daha etkili oluyormus bir de tesbih tilsumlama hakkinda bilginiz varsa sevinirim ben jadais tasli bir nmz tesbihi almistim onu kullaniyorum ama evde tekken disarda ise zikirmatik hem kimse ne yaptimi bilmiyor hem de hesaplamasi kolay oluyor sizler nasil yapiyorsunuz tavsiyelerniz nelerdir Allah razi olsun
|
Ağaç Tesbihler önerilir,
Öd Ağacı Tesbih.
Venge Ağacı Tesbih.
Gül Ağacı Tesbihi gibi ahşap olmalı