Alıntı:
Vesaire Nickli Üyeden Alıntı
Allah şerlerinden mufaza eylesin bunların da efendilerinin de inşAllah cümle ümmeti Muhammed’i abi. Millet başındakinden kurtulmak için ne çabalar verir, buda başına toplamak için hususi uğraşıyor. Allah acı tecrübeyle ders vermesin de hakkı batılı ayıracak basiret nasip etsin. Bunun yüzünden sevdikleri falan zarar görmesin Allah korusun. Ben bu arkadaşa akli melekeleri yerinde değil gözüyle bakıyorum, başka türlüsü benim aklım almıyor. Şu uygulamayı yapan insandan her kötülüğü beklerim ben, ruhunu satmış bildiğin.
|
satması satamadı,ruh satılmaz sadece dayanacak köşe arıyor..
Ha sanada bir ders olsun ben konuşurken olasılıklar üzerine veya isim verilmeyen kişiler üzerinden konuşuyorum..Sen birisi üzerine konuşursan işler değişir,ağzını tutta nefsine pay verme..bak ortaya çıktı hemen uyanık ol
ego varlığını idame ettirecek bi yer ister kendine..köşelerde sürünmek egoya göre değildir arayışın sebebi budur,dileriz ki Allah zanlarımızdan arınmayı hepimize nasip eder,gaflet perdesini yırtarda hakikat perdesinden görebilmeyi bizlere nasip eyler inşaAllah