Alıntı:
Nocturne Nickli Üyeden Alıntı
İnşallah insan ilmini ve farkındalığını arttırarak, erdemlerini ortaya çıkarır.
Ya da, cinler, davetler, zengin olma uygulamaları ile doymayan bir nefis ile ömrünü tüketir.
Paylaşım yapan kardeşimizin niyetini Allah bilir; ama, Salavatı kaldıramadığı için çekmeyi bırakıyorum dedikten sonra; Mülk süresi +Tican daveti ve bu konuyu “yaptım”
… diyerek açması da beni şaşırttı.
|
Kardeşim hakkınızı helal edin ne deseniz haklısınız en iyisi davetlerden uzak durmak gerekir. Etrafta neçe kendini bilmeyen insanlarlar var iyisi kötüsü karışık. Biliyormusun biraz komik olacak ama bu daveti satanistlere vermek lazım görsünler şeytanda imana gelsinler diyecem ama dahada azarlar en iyisimi boşvermek. Sizleri seviyorum kardeşim sözlerinizi dikkate alıyorum. Çünkü bir bilenin üstünde mutlak bir biken vardır..
Alıntı:
Ramazan53780 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim hakkınızı helal edin ne deseniz haklısınız en iyisi davetlerden uzak durmak gerekir. Etrafta neçe kendini bilmeyen insanlarlar var iyisi kötüsü karışık. Biliyormusun biraz komik olacak ama bu daveti satanistlere vermek lazım görsünler şeytanda imana gelsinler diyecem ama dahada azarlar en iyisimi boşvermek. Sizleri seviyorum kardeşim sözlerinizi dikkate alıyorum. Çünkü bir bilenin üstünde mutlak bir biken vardır..
|
Biken nerden çıktı pardon
Bilen