Alıntı:
Curly Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş olsun öncelikle .Bu msja tamamen katılıyorum bilgili birinin olmasına da sevindim.Anneyi biraz sevin bebekleri memeye tutun. anne sütü almaları en güzeli. konuşur ve severseniz biri bunu yapabilirse önüne de yaş mama gibi sevdiği bir şey verin. yoksa yavruların yaşasa bile başka yerde 1 yaşına gelmeden bağışıklıkları düşük olacağı için ölme olasılığı çok yüksek. ayrıca annenin yanına almadığı yavrular ev ortamında da olsa vücut ısısını sağlayamaz.tuvaletlerini düzenli saat aralığında yapmanız lazım emzirmeyi de. sıcak su torbası koyun bir kutuya bebekleri oraya alın illa temas etmesine gerek yok kutu ağızı %70 kapalı olsun bir bezle örtün ince içeride ısı kalır böylece
|
İlk basta vermiyecezdiye tlf actik bakdik anne kediyi tutup emziriyordum anne kedi iclerinden 1 tanesini alip emzirmeye basladi diger 3 yavru gariplarim aclikdan bagiriyor gttim kedi boberonu aldim icitmeye caliyorum kakasini cisini yaptirmayi denedim youtubeden gordugum kadaraylaben zaten birkac gin sonra ise baslayacam esim zaten amaliyatli evdede cocuklar var yavru kediler daha iyi biryerde yasasin diye verdik