Alıntı:
tatar42 Nickli Üyeden Alıntı
Kişiden kişiye farklılık da göstere bilir ben 3 taneyi çok rahat okuyorum 4 de biraz karıncalanma 5 biterken tüm yoğunluğu üzerimde hissediyorum 6 da elimde tuttuğum kağıt titreme ye başlıyor adeta 7 ye kadar bu hal üzere devam ilk gece okurken biraz daha farklı durumlar söz konusu olmuştu tabi
beden den bedene de farklılık göstere bilir ben 3 bitene kadar birşey hissetmem ama Annem denemek istedi 3. yü zor bitirdi 2 yi okurken gözleri kızarmıştı 3 e geçtiğinde yaş akmaya başladı gözünden başı çatladı 1.yi okurken ağrı girmeye başlamış başına ama o gündüz vakti okudu bide ne ayet el kürsi ne bi koruma bodoslamaya okumaya başladı direk
|
Alıntı:
Butterfly34 Nickli Üyeden Alıntı
Haklısınız anladım koruma yapayım bende o zaman çok teşekkür ederim
Rabbim size de okumanız da kuvvet versin kolaylıklar sağlasın inşaAllah
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; eyvallah hocam cümlemize inşallah.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam haklısınız da şuan 7 okuma yaptım acaba bana mı bir şey olmuyor yoksa. Bi anahtarı varda ben mi o anahtara sahip değilim onu çözemedim. Dün geceki gibi aynı olayı tekrarladım. Bilgisayar karşısındayım zaten. Bir ayetel kürsi okudum ardından 7 okuma yaptım. inanır mısınız hiç bir şey olmadı. Rüya göreceğimide düşünmüyorum. Rüya görmeyi beklediğimde ya uyuyamıyorum ya da hiç bir şey göremiyorum. Okuduklarımız günahlarımıza kefaret olur inşallah.