Alıntı:
tatar42 Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun , niyetinizi fark ettim paranormal olaylar benden uzak Allaha yakın olsun düşüncesindesiniz anladığım kadarıyla herkes için değil bu söylediğim ama forumda dolaşırken görüyorum çoğu kendi sorununu çözme arayışında , kimisi de sorunu olmayan da göz perdesini kaldırıp cin davet edip hüddam elde etmeye çalışmakta , ama size çök özeniyorum farklı konularda da yorumunuz denk gelmişti burda bulunma amacınız sadece maneviyatınızı yükseltmek, cinle periyle işiniz yok , sizin gibi çok az sayıda insan vardır burda o yüzden her adımınız da her hareketinizde Rabbim Hakk a ulaştırsın sizi
|
Allah CC sizlerden ezelden ebede razı olsun ve güzel dualarınız için o kadar zor ve kötü bir çağın içindeyiz ki her geçen an Rab ile olan bağlantımız azalıyor ve kopacak duruma geliyor hem yeme içme alışkanlıklarımız hem dış etkenler bunları herkes bildiği için tekrar edip kimsenin vaktini almak istemem evet hepsi kıyamet alametleri ama benim çok sevdiğim bir söz var tedbir yaşamanın yarısı zaten aura bedenlerimiz yırtık ibadetlerimi de çok da sağlıklı yaptığımı söyleyemem bu yüzden çok üzgün vede mahzunum nefsim 7 başlı ama o kadar güçlü ki baş edebilmem çok zor Rabbim nefis ile cihazınız da Ümmeti Muhammedin yardımcısı olsun musallat vs kapılarımız açık zaten Allah dilerse onlardan yardımcı da verir yapılan bir amelden negatife hepsi imtihan önemli olan Allahın rızasını kazanabilmek benimde amacım bu