Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Çok ama çok üst düzeyde birşeye rastlasanız. Ve bu İslam dünyası ve Türkiye adına herşeyi çözecek olsa. Örneğin : 100 milyar dolar değerinde Lahitler, altınlar vesaire vesaire. Bunu devletinize verir misiniz? Yoksa bir kısmını cebe atıp öyle mi verirsiniz
2. sorum:
Bu sitede işinin ehli ve cinleri emri altına almış, onlara Türkiye’de bulunan tüm definelerin yerini öğrenebilecek emirler verebilen bir hoca varmıdır? 2015’de bir Medyum izin versinler borçtan kurtarayım ülkeyi demişti.
Farkettiyseniz son 2 senedir, Devlet çaktırmadan gizli gizli kazılar yapiyor, yok renovasyon yok yeniden inşaa bahaneleriyle etrafı sarıp kazıyor. Sizce devlet bu işe uyandı mı? Sonuçta onlar da inançlı insanlar, define bir gerçektir. Define hem Tarih gerçeğidir, hem de İslam.
İslam gerçeği olma sebebi; korunmasıdır. İşini bilmeyen biri gider, okuyup üflemeden almaya çalışır, bir daha ömür boyu yürüyemez, başına bela alır.
Ben bildigim kadarını paylaştım. Bana Define ve Cinler hakkında yaşadıklarınızı anlatabilir misiniz?
|
Valla dürüst olayım devlete güvenmiyorum pek bu konuda çevremde çok defineci var bazıları amatör çapta bazıları profosyonel , yüküyle define çıkarıp (devletle anlaşmalı olarak tabiki )1 kuruş para alamayan da gördüm Türkiyediki müzelerde ki tarihi eserlere de güvenmiyorum yarısından çoğu sahtedir bence ,müze müdürleri bu alandaki görevliler her şeyin bi illegal yolu var nasıl olsa sahtesini koy orjinalini sat avrupaya ,belki öyle değildir ama dediğim gibi çok şey duydum gördüm ettim benim kanaatim bu yönde Haa gerçekten doğru ellere geçip kullanılacağını bilsem verirdim
2.soruda evet devlet karada deniz de her yere hakim denizin dibinde ki gömüden bile haberleri var uğraşan tanıdıklarım ne zaman büyük bir yere adım atsalar sonuç yaa sit alanı yaa devlet tarafından muhafaza edilmekte hem metafizik hem teknoloji çok ilerlerdi artık devlette ki bence bu yöntemleri definede de kullanıyorlar