Alıntı:
Curly Nickli Üyeden Alıntı
Bende dağıldığımı düşünüyorum. Sağolsun sami bey ilgileniyor yazıyor. Bir yerde bir kopukluk bir denge sorunu var evet. Ben mesela sadece dua ederim Allahım bu konuda yolumu bulamıyorum bana rüya yoluyla bildir diye görüyorum. Çok şükür çok fazlaca korunduğumu düşünüyorum. Çünkü evet hayvanlara zaafım var. Öyle kimsesiz duruyorlar ki bende vesileyim pek tabi. Ama imkansızlık için de imkan arıyorum. İlan açıyorum aracı olan geliyor mama geliyor falan 100 küsür köpeğe yetmek mümkün değil. Bazen kenelerini ayıklarım bazen tırnakları batar onu keserim bazen yaralarına bakarım. Yani hep ama şu duayı ettim. Allahım bilmediğim bir alem. Hz süleyman ilmi ver kaldıracağım kadar ki onları anlayayım onlara daha güzel çözüm bulayım. Seyredenlere gözüksün mazlumlukları. Ve benim besleme yaptığım bölgelerde hayvanlara bana söylenir uğuldar sarılır. Söylediklerimi ilginç biçimde anlarlar. Önceden esma çekmiyordum. Aslında ilim istedim daha çok yardım etmek için. Sonra her yere yetmek mümkün değil Allahım tesir gücü ver dedim. Sonra baktım sayfama gelen insanlar bana bir hayvanı nasıl iyileştirebileceğini soruyor. Hiç gitmediğim şehirlerin hiç bilmediğim sokaklarında hayvanlar beslendi iyileşti. Yani aslında bende nankörlük demek yerinde mi yakıştıramıyorum ama zaten zaman içinde küçük küçük farkında olmadan oluyor isteklerim. Fakat kendim konusunda gelişmem lazım. Zikrettiklerini düşündüğüm için hayvanlardan bile bağırdığımda kavga edip ayırdığımda bana güç yetebilirler ama sabrediyorlar. Hakkınızı helal edin derim. Tuhaf ya insanlar deli sanıyor sonra anlattıkça. Ama herkesin bir sebebi var. Varlığının dünya dengesinde. Sadece imtihan edilmeye keyfe keder gönderilmedik. Hangi imtihan zevk verir ki. Yine de bir çekirdekten bir ağacın çıkıyor olması çok zevkli. Tuhaf. İnşallah herkes içindeki ilmi ve dünyaya geliş sebebini bulur.
|
İnşallah buluruz.
Bazen, şu asıl Veli, alim, Ulema’lar saklandıkları yerden çıksın diye düşünürüm.
İnsanlar savrulup gidiyor./uz.
Maneviyatımızı güçlendirmek için, burada her konuda, her satır arasında bilgi bulmaya çalışıyoruz.
Gerçek bilgiler, eski kitapların arasına saklanıp kalmış.
İşte bu yüzden, gerçek bir Mürşid, bu bilgiyi ihtiyaç sahibine ulaştıracaktır.
Buraya ilk üye olduğumda, yine bilinçsiz bir paylaşım vardı.
Açılım için/ Elif Lam Mim. Allahü La İlahe İlla hüvel Hayyu’lKayyum. La havle vela kuvvete illa billah.”
Okuduğum ilk gece, hayatımda ilk defa korkutuldum, ne olduğunu bile anlayamadım. Peygamber Efendimize seslendiğimi hatırlıyorum korkudan.
Sonra, sitedeki her konuyu okumaya çalıştım. Korunma duaları vb. ne kadar önemli imiş.
İnsan bilmediği bir şeyi soramıyor.
Bu yüzden, bilen birinin bilgisi çok önemli.