Alıntı:
novali Nickli Üyeden Alıntı
Allah size ve tüm hastalara şifa nasip etsin. Bu okumayı bir ayetel kürsi okuduktan sonra. 3 defa dikkatli bir şekilde okumaya başladım. Belki okurken bazen hata yapmış olabilirim bu yüzdendir değildir bilmiyorum ama herhangi bir enerji veya paranormal bir şeyler hissetmedim görmedim. Peygamber efendimiz(sav) ruhuna gitmesi niyetiyle okudum. Gece belki bir şeyler görürsem yazarım yine.
|
Kişiden kişiye farklılık da göstere bilir ben 3 taneyi çok rahat okuyorum 4 de biraz karıncalanma 5 biterken tüm yoğunluğu üzerimde hissediyorum 6 da elimde tuttuğum kağıt titreme ye başlıyor adeta 7 ye kadar bu hal üzere devam ilk gece okurken biraz daha farklı durumlar söz konusu olmuştu tabi
beden den bedene de farklılık göstere bilir ben 3 bitene kadar birşey hissetmem ama Annem denemek istedi 3. yü zor bitirdi 2 yi okurken gözleri kızarmıştı 3 e geçtiğinde yaş akmaya başladı gözünden başı çatladı 1.yi okurken ağrı girmeye başlamış başına ama o gündüz vakti okudu bide ne ayet el kürsi ne bi koruma bodoslamaya okumaya başladı direk