Alıntı:
Neo Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatıcam her şey 9 ay önce başladı aniden hayatımda olumsuzluklar baş gösterdi, Ardından göğsümün tam ortasında bir sıkıntı başladı geceleri uyutmayan yemek yedirmeyen, O zamanlar büyü vs inanmadığım için psikolojik olduğunu düşündüm herhalde depresyondayım dedim, Ancak git gide şiddetlendi 3. Ayın sonunda iyice sarsıldı bünyem işi bırakıp odama kapandım bu sürede gece karartılar görmeye başladım, uykuyla uyanıklık arasında Cinleri görüyordum, Daha önce hiç tecrübem olmadığı için araştırmaya koyuldum, Bakım yaptırdım ve bana Evlilik büyüsü yapıldığını öğrendim 4 tane Yahudi cin musallatım varmış bu vesile ile sonra ki süreçte İyi bir hoca Allah razı olsun beni bu musallatlardan büyüden kurtardı 1 aydır rahatım namaza başladım ancak ara ara sıkıntıların geldiğini hissediyorum Ya Selam ismini zikredip, Vefkini taşıyorum bunun dışında bana iyi gelebilecek öneriniz varsa memnun olurum.
|
hergun hizbul ekber,tahassun ve ayetel kursi ile koruma yap bir de zilzal eklersen tam olur...