Alıntı:
Mimimimi Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, geçmişte başıma gelen bir olaydan bahsedeceğim. Bi arkadaşımın vasıtası ile birine sevdiğim için vefk yaptırmıştım o kadar inanmıştım ki ama olmadı, olmadıkça bi daha yaptırdım kadın da dedi ki benim üstadım var onunla bi konuş, onunla konuşmaya başladım güya kadını kandırmışlar üstadı ölmüş onun yerine bir cindarla konuşmuşum ama kadın bunu bilmiyor sözde tabii, neyse biz adamla aynı şehirdeydik görüştük işte benim işlemlerim çok pahalı ama kesin sen bunu karşılarmısın dedim tamam yapalım, o zamanın parasıyla ciddi bir miktar ödedim, sonra işte sözde okuma vekaleti aldı bilmem ne, sonra dedi ki bizim seninle bir çalışma yapmamız lazım göbeğine yazılar yazıcam, hadi dedim ona da tamam ama bu sırada hep anlatıyor yaptıklarını korkuyorum da adam cinlerim var ölüm işlemi bile yapıyorum diyor, neyse bunun her zaman müşterilerini götürdüğü bir otel varmış gittik bu dedi ki ters abdest al , aldım başladı yazmaya ama tabi göbekten başlayıp aşağıya doğru Arapça bir şeyler yazmaya başladı ama bunları yazarken inanılmaz terledi sürekli başını çevirip duruyordu sormadım bile bu ne için o kadar istiyordum sevdiğimin gelmesini, sonra ben zamanla bu adam ne zaman çağırsa gitme isteği duymaya başladım garip geldi o sırada sevdiğim insanın da polis olduğunu öğrendi bi saldı beni , ben şüphelenince başka birine bakım yaptırdım dedi ki adam seni kendine bağlayacakmış ilişkiye girmek için zaten demişti normalde bu işlem için beraber olmamız lazım ama ben seni kardeşim olarak görüyorum filan, ben de travma olarak kalır hala bu merak ettiğim ise adam cidden bana ne yapmaya çalıştı yani ters abdest yazılar filan bilen varsa yazabilir mi? teşekkürler
|
Bu ne iğrenç sufli bir işlem yarabbi. Allah hepimizi böyle şeylerden korusun. Baktığım havas kitaplarinin hiçbirinde böyle birşey bulamadım. Ama şunu soyliyim çıplak yapılan işlemlerin hepsi sufli şerli işler. Hiç demediniz mi karşı tarafın birşeyi lazım değil mi diye? Bu kadar gözü karartacak ne yaşadınız? Bu ne cesaret? Allah sizi korumuş da adam size kötü birşey yapmamış. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocalar bu konu hakkında birşeyler söyler size