Deneyip paylaşacağımı söylemiştim dün gece saat 1 den sonra denedim normalde 3 defa okuyup yatmak vardı aklımda gece geç oldu diye ama inanılmaz bir biçimde etkilendim haa paylaşımı yapan kardeşimizin anlattığı gibi gölgeler varlıklar falan görmedim ama okurken görsem şaşırmazdım çünki inanılmaz bir enerjiye sahipti 3 kere okudum bi karıncalanma falan başladı vücudumda bi hareketlenme oldu ama önemsemedim biraz hastaydım ondandır falan dedim içimden , olan hisleri hastalığımdan diye yorumladım bilinç altıma etki etmesin psikolojik olarak bir şeyler yaşamayayım diye biraz daha okudum 5 i okurken artık hiç de psikolojik olmadığını anladım çok farklı bir enerjiye kapıldım elimdeki kağıt okudukça titriyordu o an gerçekten bir şeyler görmeyi bekledim çünkü ruhum sanki bedenden çıkacak gibi hissettim astral seyahat falan başlasa yeminle şaşırmazdım sanki kafamın üstüne bir şey çökmüş masaj yapıyordu 7 bitince yattım uyudum uyuduktan sonra bir şey olmadı yada yatarken ama çok kuvvetli bir salavat muhteşem bir deneyim oldu paylaşan kardeşe çok çok teşekkür ederim kafamda deli sorular okurken fark ettim ki sayı arttıkça enerji artışı oluyor acaba 40 defa okusak nasıl bir etki sağlar diye merak içinde kaldım bunu da bir gece deneyeceğim farklı bir deneyim yaşarsam anlatırım
NOT: Okuma yapmadan önce 3 Ayet-El kürsi ile yere daire çizip onun içinde kıbleye doğru oturdum ekstra olarak 7 Ayet-El kürsi ile kendimi korunmaya aldım ondan sonrada 3 Nas 3 Felak 3 İhlas 1 Fatiha okuyarak tüm vücüduma sürdüm enerjisi çok yüksek ben öyle hissettim sufli varlıkları çeke bilir okumadan önce nolur nolmaz diyerek korunma yaptım sizde yapın derim neticede tedbirden değil tedbirsizlikten zarar gelir
|