Gorusune saygim var ama yanlis dusundugunu dusunuyorum ben insanlara yardim etmek icin bir egitimci ariyorum sen ise oyle bahsediyorsunki sanki evliya yada peygamber ariyorum gibi bugun gunahkar olan bir medyum bile musallat alabiliyor zaten siz boyle isi zorlastiridiginiz icin kimse bu ilmi ogrenemiyor ve ortalik musallat kayniyor onemli olan o ilmi iyiye kullanip insanlara faydali olmaktir ama simdi insanlar ya para istiyorlar bu ilmi ogretmek icin yada ogretmiyorlar dedigim gibi benimki bi arayis bulursamda bulamassamda nasip
Ayrica sen hocamisin bu isi biliyormusun hayir bilmiyorsan akil vermen cok sacma yok biliyorsan hoca isen yazmissinki hoca bulunmaz yazarak sen hoca isen bak bulunuyormus seni bulmusum yani akil ve mantik olarakta senin yazdiklarin akla mantiga ziyan gercekten niye kiziyorum biliyormusun ya isi bilmeden cahilce yorum yapiliyor yada bilenler buyuklenip o ilmi sakliyor ve insanlar musallat ile bogusuyor diger ulkelerde bunu bi guzel kullaniyor bizde bos bos bakip birbirimizi yiyiyoruz cunku bizim insanlarin cogunun dini imani para olmus ve buyuklenmek olmus sanirsin kendisi evliya sen gunahkarsinda seni begenip ilim vermiyor diyecek bisey yok yani
.
|