Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
osmanli padisahlari naksilige meyletmediler sadece 2 padisah naksi idi,onlardan biri abdulhamit han idi oda daha sonra önce sazeli sonra kadirilige meyletti,naksiligin dunya uzerine yayilmasi 18. yuzyilin sonlarinda baslamistir...seyhulislam musa kazim efendi neydi bir bak..2016 da siyonist yahudilerin turkiyedeki 72 tarikat hakkinda soylediklerine bak...
|
1.si ben Osmanlı padişahlar nakşiliğe meyl etti demedim
2.si Abdülhamid han nakşilikten ayrılmadı kaynağı nereden aldıysan yanlış hatta Selanik’ten kalkan %90 ının yahudi olduğu hareket ordusunu paramparça edecek gücü olduğu halde mürşidi olan Selahaddin ibni Mevlana siracüddin hz şöyle buyurmuştur evladım bu millete bu bela müstehak oldu eğer hareket ordusuna karşı çıkarsan çok müslüman kanı akacak sen tahttan çekil buyurmuştur
3.72 tarikatında bu yahudiler tarafından kurulduğunu bildiğin halde menzil de buna dahil ben bunlara karşı çıktığmda efendim bakın kardeşlerim bu adam tırnağını kesip müridine öptürüyor bu usüle uygun değildir bu Kadir’in kitapları küfür dolu okumayın dedim zaman neden yanımda saf durmadın neden şunu söylemedin benim adamla düşüncelerim uyuşmaz kendisine. Pek güvenmem ama şimdi doğruyu söylüyor neden diyemedin
4.ben yazdığım bilgi için sağlıklı bit cevap alamadım cevaba soruyla karşılık vermişsin eğer kafan karıştıysa sırasıyla sor sıkılmadan sabaha kadar cevaplayayım
Şeyül islam dediğin Musa efendide masondu mason olan ittihat ve terakki tarafından oralara yükseldi Nakşi ile hiçbir alakası yok içine sızlamadılar sadece nakşiliğin usulünü öğrenip adamlarını Nakşi mürşid diye tanıttılar şuandanda belli zaten 20 tane Nakşi var Türkiye’de hala yıkmaya çalışıyorlar