Psikolojik sıkıntılarım vardı onun için buraya üye olmuştum.Stres ve öfkemeden dolayı gögusumun ve kafamın beyninim her iki yanında agrı oluyordu saniylik agrilar doktora gittim iki defa yok biseyin dedi @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi sagolsun ayetel kursiyi oku dedi cok iyi geldi obsesyon tanilari uyuyordu sacma dusuncelere beni her saniye rahatsiz ediyorlardi.Çok şukur su an hiç bir sıkıntım yok azaladi yok oldu bitti.2 gün önce sabah ise giderken sahur yapmadan oruc tutarak enerjili huzurlu sekilde uyandım kuş gibiydim.Hepnizden Allah razı olsun.Havas ilminide ögrenecem.En çok sevdigim ve bana farklilik kazandiran celcelutiye ve esmai idirisiyeyi hayatımin parcası haline getirecem
Alıntı:
byblack Nickli Üyeden Alıntı
Psikolojik sıkıntılarım vardı onun için buraya üye olmuştum.Stres ve öfkemeden dolayı gögusumun ve kafamın beyninim her iki yanında agrı oluyordu saniylik agrilar doktora gittim iki defa yok biseyin dedi @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi sagolsun ayetel kursiyi oku dedi cok iyi geldi obsesyon tanilari uyuyordu sacma dusuncelere beni her saniye rahatsiz ediyorlardi.Çok şukur su an hiç bir sıkıntım yok azaladi yok oldu bitti.2 gün önce sabah ise giderken sahur yapmadan oruc tutarak enerjili huzurlu sekilde uyandım kuş gibiydim.Hepnizden Allah razı olsun.Havas ilminide ögrenecem.En çok sevdigim ve bana farklilik kazandiran celcelutiye ve esmai idirisiyeyi hayatımin parcası haline getirecem
|
Bu arada berhettiyeden uzak durun kafa yapıyor