Alıntı:
Song_of_sea Nickli Üyeden Alıntı
Hocam sizin ciddi psikolojik sorunlarınız var. Elinizde balta forumda ahkam kesmekle meşğulsunuz sadece. Geçen demiştim bir üye neden üslupunuz bu kadat kaba diye, ben de kalp kırmak günahtır demiştim size. Forumda kimse kalmasın siz ve bir de admin ikiniz kalıp öyle mi konuşacaksınız?
Hocalarla ilgili söylediğim sözü sanki herkese yapıyorsun demenizden anladım çelişki ve önyargı dolu insansınız. Artık bir yorumunuza cevap vermem. Admin de bir uyarıda bulunsa çok iyi olur. Yoksa biz gidelim sizi böyle kaba yapınızla kabuı eden üyelerle kalın sağlıcakla.
La havle ve la kuvvetel illa billah
|
benim psikolojim cok şukur iyi,asil psikolojisi bozuk olan sensin,kendi soylediklerini kendin yalanliyorsun,herkese ayar verme pesindesin,herkesten bir seyler alma pesindesin,kendin soyledin ben salaga yatarim diye,bende boyle ikili oynayanlara gicik olurum o vakit sertlesirim,tabi sizler hic elestirilmeye gelemiyorsunuz,cok nazik insanlarsiniz,bak hemen admine bile ayar verme pesindesin,ama admin yemez boyle seyleri,bu sitede senin gibi binlercesini gormus degerlendirmis süzgecten gecirmis cok derin adamdir,dedigim gibi insan ve toplum psikolojisini degerlendirme pesindesin burayida denek olarak kulanma pesindesin,ben o tezi 1989 da verdim hemde simdiye kadar son 40 yilda 5 kisinin vermeye cesaret ettigi bir konu uzerine...