Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
konusmalarin cok çetrefilli ve tutarsiz,bir diyorsun ki ben havas ilmini bilmem,bir diyorsun uzaktan temizlik olmaz,bir diyorsun seyyid soyundanim ( o halde seyyidesin ne mutlu sana o makama layik yaşarsin inşaAllah) havas ilmini biliyormusun bilmiyormusun once bu konuda karar birligi yapalim ve ona gore konusalim, hani salağa baglarim sozun varya sanki hep oyle yapip insanlari konusturma sirlarini soylettirme,karnindakini agzina getirme yolunda gibisin,sanki doktora tezin icin stratejik bir davranis seklinde gibisin...gercek hocalarin neler yaptiklarini hangi saldirilara karsi koyduklarini bilseydin keske,ozellikle bu ulkeye 5 merkezden cok şiddetli kabala saldirilari oldugunu bilseydin keske...
|
Hocam sizin ciddi psikolojik sorunlarınız var. Elinizde balta forumda ahkam kesmekle meşğulsunuz sadece. Geçen demiştim bir üye neden üslupunuz bu kadat kaba diye, ben de kalp kırmak günahtır demiştim size. Forumda kimse kalmasın siz ve bir de admin ikiniz kalıp öyle mi konuşacaksınız?
Hocalarla ilgili söylediğim sözü sanki herkese yapıyorsun demenizden anladım çelişki ve önyargı dolu insansınız. Artık bir yorumunuza cevap vermem. Admin de bir uyarıda bulunsa çok iyi olur. Yoksa biz gidelim sizi böyle kaba yapınızla kabuı eden üyelerle kalın sağlıcakla.
La havle ve la kuvvetel illa billah