Alıntı:
Garibanadam Nickli Üyeden Alıntı
Forumda 3. Gözü açmak ile ilgili terkipler, zikirler,ayetler vs var ve paylaşılmaya da devam ediliyor ama neden kapatmak için bir şey yok. 3. Gözünü istemeden, bilmeden ne yapacak nasıl kapatacak ? Misal ben nasıl açıldı onu bilmezken nasıl kapatacağımı bilmiyorum bu durumu kimseye de anlatamıyorum, anlatıldığı zaman denilecek şey az çok belli. Ben 3. Gözümü nasıl kapatacağım iyice zorlanmaya başladım yardımcı olacak var mı ?
|
ha
ya hu sen güzel yaşa emi
Korkunun ecele faydası yok,bak uçan kaçanıda görmeyi bıraktın..iyice bak bakalım ona neymiş o ? bence bi cinni şeytani değil o sadece korktuğun için onu tanımaya çalışmadın..
tanımaya çalış bakalım sadece izle..
kayıt dışı bi bilgi verelim kesinlikle tavsif edilmeyen şeyler vardır ama bilgidir hani
bunu yapın diye verilmez ama sadece bilinir bi şehir efsanesi olarak not iliştirelim şuraya
Harama 3 kere bakmak 3.gözü kapatır
ama dediğim gibi sen bi tanımaya çalış,3.gözüne yapılan müdahaleler akıl bölgeni iyice kapatabilir bu erken yaşta öğrenme hususunda zorluk çekebilirsin hocaların yapacağı müdahaleler ile dikkat et o yüzden kapı kapı gezme,tanımaya çalış..
veyahut bir tasarruf sahibi şeyh'in huzuruna git inşaAllah