Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
seninki 3. göz,göz perdesı,keşif falan degil,musallat almişsın en azametli surelerden biri olan fetih suresinin 1. ayetini 10.000 defa mursitsiz,izinsiz okumak bazen boyle islere sebep verir... nefis istekleri icin boyle düzensiz okumalar hep boyle istenmeyen sonuclar ortaya cikariyor,bir yerde okuyor şu hacetin icin, şunu şu sayida oku hacetin aninda olur veya şunu şu kadar oku parayi koyacak yer bulamazsin gibi saçma sözlerle insanlari aldatiyorlar,nefsine yenilende buna inaniyor basliyor okumaya,tabi korumada yok geliyor habis mahluk yapisiyor sonra ugraş dur...bazi okumalar varki oyle ayetel kursi korumalari bile zayif kalir mesela berhetiye gibi,kalkiyor kisi para getirecek diye okuyor sonra yahu yaptigin yanlis diyince niye sert konusuyorsun diye tepki göstetiyor, o vakit nacizane yapacagimiz yardimdan bile beri duruyoruz,taşi atip kafasini altina tutanin elbet başi kanayacak
|
Ayet okumakla musallat alındıgı nerde görünmüş? medyum uydurmaları ,berhettiye ifrit isimleridir zaten bi zahmet alsın musallatı ayet ile berhettiyeyi nasıl bir tutuyorsun 3 göz ile alakalı değil yavaş yavaş keşf aralanıyor arkadaşda
Alıntı:
Garibanadam Nickli Üyeden Alıntı
Ben 10 bin Fetih suresi 1. Ayeti zikrettim sanırım ondan sonra oldu. Enerji topları gördğm, görüyorum eşyaların enerjini görüyorum ve gözümü kapatınca da yöz görüyorum, göz görüyorum ve bazen insanlara dikkatli bakınca hi siyahlık çöküyor yüzlerine. Hamd olsun ne rüyamda ne de gözümle yılan, akrep tarzı şeyler görmüyorum olay ne bilmiyorum
3? Göz mü, keşif mi, musallat mı olduğunu
|
sende yavaş yavaş keşf açılmaya başlıyor ne kadar süredir okuyosun? 20 30 gün üstüyse sakın zikri bırakma