celcelutiye hocam peki eski sevgilimiz için okuyabilir miyiz?
Yani şöyle anlatayım size 3,5 yıllık süren bir ilişkimiz vardı 1,5 yıl önce evlilik niyetiyle çeyiz bakmaya başladığımız günden beri hiç bir işim doğru düzgün gitmedi, psikolojik sorunlarım, alkol belası ve hastalıklardan vs kurtulamıyordum. Bir hocamızın vesilesiyle çok şükür kurtulmuştum fakat tabi bu yaşananların sonucunda 3,5 ay önce sevdiğim insandan ayrıldım. Şu aşamada kesinlikle benimle görüşmek istemiyor.
Sevdiğimiz insan için okuma tertibi nasıl olmalıdır? Eski sevgi muhabbeti kazanmak için nasıl bir dua etmeli ve okumalıyız inşallah.
Şimdiden Allah razı olsun
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
2 rekat namaz kıl selamını ver aç ellerini 1 besmele çek yavaşça kapıda olduğunu bil ve hisset.. kaldır ellerini yukarıda kafa hizanın dahada üstüne ; Allahım ben kendimi eşimi ailemi bana dair her ne var ise bu kainatta herşeyimi sana havale ediyorum,vekilim sensin Allahım..Bu zamana kadar her ne kusur ve günah işlediysem beni bağışlamanı niyaz ediyorum..
En baştaki havale etme kısmını yazana yakın şekilde yapıp yakarışın sonrasını gönlüne geldiği şekilde devam et.. Bil ki o niyaz yerine ulaşdı ama unutma işini Allaha havale ettin öyle davran..
Niyet edip sadaka vermeyi ihmal etme ; Niyet ettim benim eşimin ailemizin ve evliliğimizin üzerindeki kaza bela musibet ve şerrin def olmasına .. Evliliğimin dağılmasına sebep olan herşeyin ortadan kalmasına vesile olması niyetiyle Allah rızası için sadaka vermeye , nasip eyle Allahım..Sen herşeye kaadir herşeye muktedirsin.. besmele çekip ver sadakanı
ister camın önüne kuşlar için bırak,ister sokak hayvanı besle,ister ihtiyaç sahibine ,ister fırına askıya gidip ekmek as ama elinden geldiğince düzenli yap bunu bi süre.. Niyet etmeyi unutma
---------- Post added 17.01.22 at 22:40 ----------
Aleyküm Selam,devam edin inşaAllah.. eğer hayatınızda ağızdan giren - bedene karışan herhangi bir haram yok ise ; önünüze 1 bardak su koyup okurken ağzınıza yaklaştırın. en son elleri açıp duanızı yapın sonra suyu için..
haram detayını bilerek verdim ; burda ahmete cevap yazıyoz mehmet yapmaya kalkıyor,mehmete diyoz ayşe bende yaparım diyor en azından genel çizgi belli olsun diye yazdım kardeşim.Haram kısmını üzerine alınmayasın..
|