Alıntı:
ATES Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleykum hocam , benim 2 yıldır kafamı kurcalayan bir soru var ?
çok detay vermeden yakınımda ki bir kadın , varlıkları (cinleri) olduğundan bahsederdi. hatta bazı geceler beni de uyandırır ev baskın yiyor kabileler tarafından derdi. yok yaşadığımız binaya zırh ördürüyorum cinler tarafından derdi.15 bine yakın cinin ona bağlı olduğunu ,hatta bir tanesinin çok yaşlı, heybetli ve güçlü olduğunu ama müslüman olmadığını 6 bin yaşında olduğunu ve zamanında bunların 7 kardeş olup şu an 3 kardeş kaldığını birbirlerini sevmediğini söylerdi.
Bunların gerçeklik payı olabilir mi hocam ?
yani bir kadın düşünün haftada bir kaç kez rakı içen ,
arada bir türbe ziyaretlerine giden , ama zikir ,namaz falan olmayan,
bu varlıklarla böyle bir iletişimi olabilir mi ? onun deyimiyle onlara hükmediyordu, bu mümkün mü ?
ben zihin okumasının dışında bir kerametini görmedim ama ayrılalım dediğimde senin ruhuna bile işkence yapacağım diye beni tehdit ediyordu.
Allah en doğrusunu bilendir, bakalım kim kime işkence yapacak ahirette göreceğiz nasipse.
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam sizin yorumun nedir bu duruma ?
Hepinize saygılar
|
15000 tane cini olsa o kişi alev alır alev çıra gibi yakar enerjileri yok bende 1 milyon ordu var şöyle var böyle var diyenlerin alayı kafirler cinniler tarafından maymun edilmiş insanlardır .Böyle diyenlerin çoğunun görüntüsü bile yoktur. Bunu söylerken kahkaha atarak gülüyordur o kadının yanındaki hıyarlar.