Alıntı:
XXLARGES Nickli Üyeden Alıntı
merhaba @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim , acaba bu seni sıkıntıya sokan uygulama yasin suresi ile yapılan celp mi... çünkü o konuda bayağı bi olumlu yorum yazmışsın,bende o uygulamayı yapmayı düşünüyordum,cevap verirsen sevinirim,teşekkürler.
|
Alıntı:
cehre Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle tecrübenizi uzun uzun ve açıkça paylaştığınız için teşekkürler. sadece merak ettiğim havas ilmi diye bir şey olmadığı yönündeki yazdıklarınız ve hocanın söyledikleri.. yani bu sitede yazılanlar da aynı kategoriye giriyor mu acaba. sonuçta burda dua örnekleri de var ama genel anlamda havas uygulamaları adı altında olan bir site.. acaba ne doğru ne yanlış bilmek öğrenmek en önemlisi. tabi bu arada yasin ve fetih surelerinin gücüne inanmamak mümkün değil. devam ediyor musunuz okumaya?
|
havvas kelimesi seçkin anlamına gelir.dua duadır ama içerik veya şekil olarak büyüye kaçabilir.bunun ayrımını yapmak için konu paylaşmıştım.dua ve büyüyü birbirinden ayırmak için ama şuan bulamadım.internet ortamında her önüne gelen yazar.hayır-şer,hakikat-batıl demeden kopyala yapıştır mantığı var.zaten paylaşılan her 100 uygulamadan 90 tanesi de hem uydurmaca hem de şirktir...konuyu bulunca size yazacam.selametle...
Alıntı:
engin5261 Nickli Üyeden Alıntı
kardesım cok buyuk gecmıs olsun bu seylerın sakası olmuyor dıkkatlı olmak lazım
Sonunun güzek bitmesi çok iyi verilmiş sadakanız varmış
|
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.selametle...