Alıntı:
Mutarrif Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cin musallat etmek çok kolaydır. Yanında 3-5 cini olan bunu yapamaz, yapsa ancak büyü ile yapar. Ama yanında ordular kabileler olan biri çok kolay yapar şartı ise geçerli sebebi varsa gidin eza verin şu kişiye der şu kadar cin ifrit madrid vs gidin uykuda yada uyanıkken gerekeni yapın der. Şu kadar süre der yada sara'ya neden olun der. Bunları yapmak için de yeterli gücün olmalı.
|
“Kim Rahmân'ı zikretmekten gafil olursa, yanından ayrılmayan bir şeytanı ona musallat ederiz.” (Zuhruf 36)
Bunu ancak Allah izn verirse ve gunah ishlersen olur. Kimse kafasina gore kimese cin musallat edemez! Bu soyleyen de dinden cikmish olur zaten! Tovbe deyin! Allah varken bir beshere dushmur keyfi isteyen cin sheytan musallat etsin?! Buna inanmak bile gunahtir. Birisinin ordusu varmish, madem var gitsin dunyaya zulm eden yahudilere musallat etsin de bi kendilerine gelsinler! Niye senin benim gibi insanlara musallat yapiyor? Inanmiyorum zerre kadar. Ha buyu var mi varmish, ama onu da Allah isterse kaldirir.
Peki ben inanmiyorum diyenlere buyu etki etmemesini nasil izah ediyorsunuz. Etrafimda deist ateist cok var, hic biri inanmaz, ve hepsi de huzurlu mutlu yasham surer. Din acisindan demiyorum inanmadigi icin dinden ciktigi icin belki de Allah da gazabina kabire ve oteki hayatina birakiyor. Allahualem. Ama bunu goruyorum bu insanlara bir shey olmuyor nedense