Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
sana etrafli anlat neler oluyor? Neler yasiyorsun diyorum?,sen yapılmış gibi farazi tahminle konusuyorsun,böyle olmaz,bu şekilde bir sey soyleyemeyiz yapamayiz...
|
uzun zamandır büyük sıkıntıalrım vardı rüyalar iç daralması,bütün işlerin ters gitmesi,kimseyle konuşmak istememek,herşeye çok süpheci davranıyordum vb.uzun zamandır okumalar yapıyorum rüyalar ve iç daralması gitti ama bütün işlerim hala ters gidiyor bir bereketsizlik var,herşeyde bir terslik çıkıyor 1 günlük iş mesela sürekli aksilikler çıkıyor ve aylarca sürüyor buna benzer şeyler birkaç hocaya gittim sihir dediler herkese de gidip söylemek istemiyorum.sonucta herkese güvenmek istemiyorum.bu işi parasız yapan güvendiğim bir hocam o dedi benim ilmime göre bir kilit yapılmış sizinle ilgili dedi bunu okuyarak inşallah mevlam açacak dedi üzerinde çok haset var dedi
Madiyat olarak çok zordayım dükkanım evlerim var iki-üç yıldır satamıyorum satsam en azından borcumu ödeyecem elime birşey kalmasa da önemli değil borçtan kurtulmuş olurum