Alıntı:
Elifelif Nickli Üyeden Alıntı
Birisine büyü yapmış büyü yaptığı kişi neler yaşadı acaba kul hakkına girmeye yetmezmi kul hakkı olması için daha ne yapması lazım.?
|
Şahsen ben büyüye maruz kalmıştım yaşadıklarımı şöyle bir özet geçmem gerekirse size şunu söyleyebilirim
Yaşadığım her dakika her saniye inanın burnumdan geldi uyusan olmuyor kalksan olmuyor sosyal hayata karışamıyorsun yüreğin hep ağzında atıyor yemek içmek yok yataklara düşüp tıbbi hiçbir sorunun olmamasına rağmen ağır hasta gibi yatıyorsun hele rüyanda gördüğün anlamsız korkutucu saldırılar da cabası sürekli göz yaşı ağlamalar krizler beynini yönetemiyorsun ve gözünün önüne gelen görüntüler şekiller rahatsız edici düşünceler
Özellikle kendine yada sevdiklerine zarar verme düşüncesi en korkutucu olanı bu ve bu düşüncelerin çoğalması anne babayı tanıyamama en acısı buydu hafıza kaybı rüyalarda uykuda dişlerin birbirine kenetlenip kırılacak raddede sıkılması kasılmalar uyandığım da çenem ağırırdı ve daha neler neler
Ben birden bu durumlara düşmüştüm hiçbir depresyon yada psikiyatrik rahatsızlığım olmamasına rağmen doktorada götürüldüm doktor hiçbir şey diyemedi dini bilgisi çok olan bir doktordu sağolsun o bile arkada bizimkilere bu başka bir şey demiş ben yıllar sonra öğreniyorum
Sonuç itibariyle o anlamsız hasta yatağımda bir şeylerin farkına vardıkça ki hiç inanmazdım birinin bana büyü yapabileceğine ettiğim tek dua bana bunu yapan benden helallik almadan can vermesin Allahım oldu ve sonra ehil bir hoca bulduk o da evet var dendi anneme bile yapılmış hatta işlemler tekrarlanmış bu nasıl bir kindarlık düşün bir yaptırmış yetmemiş emin olmamış hiç korkmamış gitmiş bir daha yaptırmış şimdi sözüm konuyu açan kardeşe yaşın küçükmüş yapmışsın bir cahillik Allah tövbende samimiysen karşılığını elbet verir sen bunlardan ders çıkar ileriye bak bunları yazdım çünkü yaşadıklarım beni hayattan mutluluktan kopardı gör bil istedim sadece beni de değil beni sevenler kahroldular ölmeden mezara girdim ölmek için dualar ettim bunları yazdım çünkü bilin ki yapılan işlemin karşı tarafı ne hale getireceğini bilemezsiniz ufak bir düşmanlığınız vardır ders alsın istersiniz ama belki ölümüne bile sebep olursunuz o yüzden bunları bilin okuyun ve asla hafife almayın sebepleriniz nedenleriniz olsa bile size kötülük yapılmış olsa bile asla bu yola başvurmayın bu öyle bir beladır ki ben o acılar içinde Allahım sen bunu düşmanımın başına verme diye dua ettiğimi bilirim
Bir anlık öfkeye sinire kapılıp hem kendinizi hem karşı tarafı geri dönülmeyecek yollara sürüklemeyin