Alıntı:
Afatsum Nickli Üyeden Alıntı
Havas okulu isimli forumda büyü uygulamalarinin ne isi var siteye girerken euzubesmele mi çekeceğiz
|
Katılıyorum, varsayalım ki burdaki paylaşımlarla kötü niyetliler bi sonuç elde edemedi ama gerek sihir, büyü ve fal ve gerekse toplumda yaygın olarak görülen batıl inanç
ve hurafelerle mücadele etme konusunda medya, basın-yayın organları ve her
türlü kitle iletişim araçlarından yararlanılabilir.Neden teşvik amaçlı olsun.Ne yazık ki ben çok vaka duydum büyü ile yuvası dağılan, kısmeti bağlanan hayatı altüst olan.Ülkemiz desek artık kozmopolit her coğrafyadan var bizim yerli büyücüler yetmedi birde esnafı ahaliyi dolaşıp işlem yaptığını açıkça söyleyen sözde mülteciler bile oldu durum bildiğiniz gibi değil.Toplum o kadar çok yozlaştı ki söylerim ama ispatlıyamam , ülkenin yarısı büyüye uğrayıp yarısı büyüden kurtulma çabasında gibi resmen yoğun bi sıkıntılı tablo var.her şey bir yana büyüklerin de dediği gibi "Batıl fikirleri etraflı ve derinlemesine izah etikten sonra, bu fikri çürütmeye kalkmak şekli, safi zihinler için riskler ve tehlikeler taşır." bu bile onladın değirmenine su taşımaktır.Sözüm ona bu tarz paylaşımlar yapanlarda ayrıca tasavvufi imani paylaşımlarda yapıyo bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ...Peygamber Efendimiz (asm): “Kötülüğe sebep olan onu yapan gibidir” buyurmuştur ...iyi veya kötü bir işe aracılık edene, o işi yapan kadar ..vebal var artık herkes ne ektiyse hesabını Rabbine versin ben tüm kalbimle bu durumu red ediyorum ve her şartta asla savunucusu değilim.