Alıntı:
avira Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm hocalarım ben bütün havas ilmini ledün ilmini yani Allahın bütün gizli ilimlerini öğrenmek istiyorum hatta bir tanesini öğrensem oda yeter lakin halvet çile cekecek durumda değilim herkes işinin ekmeğinin peşinfe halktan uzaklaşamıyoruz ayrıca davette yapmak istemiyorum çünkü cinlerin oyuncağı olmak istemem rüyamda olur bana tehlikesiz bu ilimleri öğretmelerini istiyorum sonuçta okumakla olmuyor bu işler bildiğiniz uygulama varmı
|
Harry potter olmak istiyorum gibi okudum kardeşim espri gibi olmuş çünkü kusura bakma da
Gerçekten bu ilmin ne olduğunu bilseydin asla istemezdin emin ol, istiyorsan da zaten bilmediğinden kaynaklanıyor. Bence hocalarımızla bi sohbet et de sana hayatlarının hayalindeki gibi olup olmadığını bi anlatsınlar, daha olmadı bir kaç deneyim yaşatsınlar kaldırabilecekmisin acaba? Kimse de o vebali almaz. Öz kardeşime söyler gibi söylüyorum. Bu saydığın ilimlerde bir hiç’im ama bir kaç olay atlattım hala tek dua’m Rabbim beni muhafaza et
Güzelim hayatını, kabusa çevirme Allah için söylüyorum. İstemediğin halde bu işin içinde kendini bulursun imtihandır yapacak birşey yok ama bile isteye insan böyle birşeyi ancak bilmediği için arzular.