Alıntı:
Miraj Nickli Üyeden Alıntı
Tekrar geçmiş olsun, Allah bağışlayıcıdır, siz Ona sığının çünki O kendine sığınanları korur ve özetir.
|
Selamun aleykum hocam ,
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocayla sohbetiniz çok güzel olmuş okumaya doyamadım. Böyle güzel bilgilendirici sohbetleri çok seviyorum. Allah sizden razı olsun.
Tr deyken hocamla da otururduk o anlatır ben aval aval dinlerdim.
Benim merak ettiğim ,ben Tr den Baküye gelirken bana taşımam için bir şey vermişti,
uzun bir zaman sonra baku de bir kızla tanışıp davet üzerine evlerine gitmiştim, evimi yeni taşıyorum burada enerjiyle uğraşan 2 arkadaşım var gel seni de tanıştırayım dedi. Gittim, içeri girip Selamunaleykum dedim selamımı alıp beni görür görmez masada yere bakmaya başladı bu 2 kız. biraz garipsedim , bana niye bakmadan konuşuyosunuz dedim.
sen daha iyi bilirsin falan dediler, ben hiç bir şey bilmiyorum beni tanıyormusunuz dedim. bize numara yapma biz cadı işiyle uğraşıyoruz dediler, sonra bir tanesi mühürlerden falan bahsedip bir şeyler daha söyledi , elele tutuşup beni ayna karşısına götürdüler yok bizim gücümüz sana yetmiyor yine göremiyoruz dediler.
Sonrasında hocama anlattım, onlarla irtibatı kes dedi. sonra yol ayrıldı zaten.
Ayna da görmek istedikleri neydi ?,
büyü cadı işleri bu kadar ayağa düştü mü hocam gerçekten