Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
once tespit yapalim,uykularin nasil rüyalarin nasil? once buradan basliyalim..
ya birisi okusun yada kayittan dinle saffat suresi ve cin suresi ilk 13 ayetini ne hissedeceksin,ayetelkursi d8nlerken neler hissediyorsun bunlara cevap ver bir yol tutalim....
|
Abi öncelikle uzun olacak ama inşallah okursun
Abi çok güzel bir durumumuz vardı babam yetimlikten istanbulda
Büyüdü anasız babasız sahip çıkmadılar ama o gene sahib çıktı
Durumunu düzellti maddi acıdan çok iyididik
İnanki abi yani bişey alıyorduk böyle bitmiyordu berektlidi bir andan evde kavga aile içinde başladı sürekli geri gitmeye başladık annem babam kavga ediyordu huzursuzdu küçüktük bizde psikoljımiz bozuldu bir anda cantasını topladı gitti gürcistana ordan bitane kadın buldu belli bir sure orda kaldı ev huzursuzdu bizde burdan başladı huzursuzluk
İmasızlık şirk günah hepimiz için ailedeki sadece annem kuran namaz kılıyordur babam ben kardeşim allah yok diyorduk haşa
Şükürsüzdük
Bir amcamın düğünü yaptık köyede biraz gösterişli ondan sonra biraz daha durum kötü oldu birtane amcam en son onun düğünü yaptık geldik ondan sonra hersey eridi gitti elimizden
Bir anda böyle tuz buhar oldu psikoljımız bozuldu
Amcamlarımız akrabalarımız yardım ettiklerimiz ev dahi aldığımız amcamız bilr bize vefasızlık yaptı ki eskıden can ciğerdik bir anda
Dünyayala bağlatı kesildi herkes vefasız oldu
İşe girdik kardeşimle ilk gün berektli olan iş bizim girmemizle bitiyordu insanlara iş yapıyotux kar ediyor biz beraber yapınca zar oluyor adamda zarar ediuor
Bunu götdükçe daha da eridik en son çok iyilik yaptık herkrsr yardım ettik özellikle babam annem inaniyorumki o iyliklerin o sadakaların hatrına o kadar şirk günah inkar etmemize ragmrn basımıza bir bella yüz kızartı bişey gelmedi sükürler olsun allahıma
Şuan hepmiz düşünüyoruz
Hayvanmışız şimdi hayvanı kötülemek gibi olmasın
Bir anda allahın rahmi indi bize babam ben namaza başladık kuran mealı okuyoruz
Benim dayımın eşi dayımınla babam iş yaptılar babamın hakkını yedi babamda hakkı almak için ariyordu tehtid ediyordu
Çok zenginler kadın şeytan gibi ona yaptıktan sonra o kadın bize büyü yaptı evimiz bahçeli ağaçlar var tesadufen babam ağaça bağlı
Asma kilit buluyor 🔒 bu kilitten kapalı çürümeyecek bir kaplıyla bağlanmış düğümlü
Sirke döktüler atıllar
Hala şuanda işlerimiz olmuyor olacak işlerimiz ertesi gün iptal oluyor nasibimiz kapalı özgüvenimiz bitmiş
Beynimiz sanki kaplı bir folyoyla kapatılmış
Düşünemiyoruz duygu bölümü çalışmıyor
Sürekli depresyon kötü düşünce artık dünya bitti bizim için
Halbuki düşen adam daha çabuk kalkar tecrübe edinmiştir
Bizimki dunya bitti artık ama olmuyor.
İnanın çok temiz güzel bir ailedik herkese yardımcı oluyorduk
Seviliyorduk berektliyidi evimiz yediğümiz önümüzdr yemediğimiz arkamızdaydı hiçbir zaman zor durum görmedik
Ama bir andan bir tufan geldi vurdu gitti halada vuruyor işmiz oluyor
Rulye dinliyorum hocam beynim sallanıyor gözlerim sanki dönüyor halisilasyon gibi uyluö düzensiz gece uyumuyotum gündüz uyuyorum davul çalsa kalkmam öyle ağır bir uyku