Alıntı:
Frtazd Nickli Üyeden Alıntı
Selamunaleyküm abilerim ablalarım kardeşlerim berat kandiliniz mübarek olsun inşallah
Manevi yardımınıza ihtiyacım var lütfen 🙏
Çok günahkar bütün günahları işledim ama bir boşluk içindeydim anlamsız anlayamıyordum psikiyatri ye gittim dehb dikkat eksikliğim cikti ciddi bir hastalık hayattan zevk alamadan tut saglıklı düşünmeye kadar etkiliyor ve ilaç yazdıldı kırmızı reçeteli bildiğiniz uyuşturucu conserta 54 mg eczanede yasal yollarla satılan uyusuturuc biliyorum ileride çok sorun çıkaracak ama mecburum
Namaza başladım kuran okuyorum mealını 1 ay oldu cuma namazına gidiyorum bugun berat kandili için camiye gittim bol bol dua ediyorum arkadaş ceviri hepsini sildim attim bir kişi kalmadı kimse
Ama bilmiyorum bir boşluktayım bir arayiş içerisindeyim rahat değilim sebebini bilmiyorum anlamaya calışıyorum ama yoK
Kismetim uzun zamandır bir türlü ileriye gidilmiyor kapalı pandeminin ilk çıktıgından beri çalışmıyorum iş buluyorum ama Görüşme olumsuz oluyor
Bunlarda beni olumsuz etkiledi
Bu dunya gelişim insanlara faydalı yardımcı güzellik katmak istiyorum bişeyler öğretmek destek vermek istiyorum ama yapamıyorum
Kendime bakamıyorum 22 yasındayım ihtiyaclarımı karşılayamıyorum Durgunum
Cin ve ya büyüden şüpheleniyorum
Allah rızası için biri yardım edebilirmi sönüp gitmek istemiyorum caresizim
|
once tespit yapalim,uykularin nasil rüyalarin nasil? once buradan basliyalim..
ya birisi okusun yada kayittan dinle saffat suresi ve cin suresi ilk 13 ayetini ne hissedeceksin,ayetelkursi d8nlerken neler hissediyorsun bunlara cevap ver bir yol tutalim....