17.03.22, 12:08
|
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 112 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Efexor Nickli Üyeden Alıntı
Selamın Aleyküm. 50 mesajım olmadığı için özelden yazamıyorum. O yüzden buradan yazayım dedim. Daha önce konu açmıştım. Vakit ayırıp okursanız çok sevinirim 💜
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ben yıllardır sanki bir çukurun içindeyim, çıkmaya çalışıyorum, tam çıkıyorum derken tekrar içine düşüyorum. Ben artık çıkmak istiyorum bu çukurdan. Hem bu dünyada, hem ahirette mutlu olmak istiyorum. Başka bir isteğim yok. Bu şekilde ikisi de olmayacak gibi. Çünkü hiç gücüm, enerjim yok. Ne namaz kılıp Allah’ın istediği gibi yaşıyorum, ne de bu Dünya’nın tadını çıkarabiliyorum. Bir sürü de günahım vardır muhtemelen. Çok şükür, yine de Allah bana çok güzel nimetler verdi. İşim gücüm var, ailem var. Ama sıkıntılarımdan dolayı istediğim gibi yaşayamıyorum. Kötü bir niyetim yok, siz bunu anlayacak ilme sahipsiniz zaten. Korkuyorum zaten varlıklardan, musallattan. Benden uzak olsunlar. Ben sadece iyi olmak istiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Şimdiden Allah razı olsun.
|
Aleyküm Selam.Soruna açtığın konu altında kapsamlı bir şekilde cevap yazdım inşeAllah.
|