Alıntı:
grkngrss0 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlarım abilerim değerli kardeşlerim zamanında küçük iken ergenlik çağına yeni girdiğim vakitlerde sevdiğim kızın bana geri dönmesi için cinler ile görüşme yaptım büyü yapmaya kalkıştım ve yaptım tabi büyüm olmadı tutmadı fakat yinede yaptım cinlerle iletişim kurdum uzun yıllar boyu sonrasında bir hocam yardımı iLe kurtuldum şükür fakat sorum şudur ben şuan doğru bir yola girmeye çalışıyorum bir süredir her şeyden tövbe ettim ve geri dönmemekte ısrarcıyım fakat büyünün tövbesi olmaz diyorlar size de bir sormak istedim sağolun var olun Allah tüm müslüman alemine Hidayet versin benim gibi hatalar yapmayın teşekkürler okuduğunuz İçin
|
Kardeşim tövbe ettiysen üzülme daha fazla. Şeytanın hz isa peygamberin aracı olup affedilmesini isteyen allah ki şeytanın adem a.s kabrine secde etmemiştirFiravun'un iman edip affedilmesini isteyen allah ki firavun iman etmemiştir ve 13. Dereceden goz oerdesi açık ve manevi makamlarinida verecegini bizzat Allah söylüyor. seni tabiki affeder. Sen tovbeni ettiysen imanini tazelediysen Allah'ın tarikatina uyuyorsan yani temel şeyler namaz zikr oruç vs o sana yeter. Tabiki büyü yaptigin kisilerden dunyada helallik alman gerekir. Allah kul hakkına karışmaz. Kul hakkını helal etsede allah sorguya çeker. Cennetin kapısında son adım kul hakkıdır. 1 kişi helal etmezse cehennemde o hakkın ağırlığınca yanarsın. 1 gün 80 sene diye söylenir. Kul hakkindan hakkına yine tabiki derece farklılığı var kisaca teraziye kaç kilo gelirse ama sen tövbeni et Allah'a sigin görevlerini yap gerisini düşünme.