Allah yardımcınız olsun karşılıksız olunca çok kötü oluyor son 2 kişiyi öyle yaşadım biri için binlerce tl harcadım ne düşünüyor ne yapıyor öğrenmek için. Kaç tane hoca parana yazık bağlıyım sana sende kurtul dedi istemedim kendi iradesiyle gelmiyorsa olmaz diye acı çektim içime kapandim ağladım hep dua ettim Allah'ım bu duamı kabul et diye yakardım yok. Günlerce onu izledim başkalarıyla mutlu olmasını gezmesini tozmasini benden gidince sanki normal hicbirşey yok gibi davranmasi hayatına devam etmesi beni perişan etti. Bana hiç donmedi cinler gaybi bilemiyor. Hep olasılıklar... Sonuç o senin için çok iyi olabilir hatta ondan başkası sana bakmaz o senin için çok büyük fırsat gibi gelebilir. Bende 2 kez oldu dedim belki daha fazladır. O beni perişan etti dediğim kişiden bikmistim bir gün sevgisinden yilmistim. Bir kafede oturuyordum onu kara kara düşünürken biri çekinerek geldi boş çayınızı alabilir miyim dedi. Gerisi malum
sonra silinip gitti icimden Allah'a şükür dedim iyiki olmamış bilmediğim çok şeyini öğrendim soğudum. Demem o ki cenabı hak birini nasip etmiyorsa vardır bir bildiği. Öyle birini karşına çıkarır ki bana neden nasip etmedi diye lanet okusan da şükür ederken bulursun kendini. Sana tavsiyem onun aşkını yaşa içinde sabah akşam onu izle takip et ne yapıyorsan yap. Allah zamanı geldiğinde onu sana unutturmasini bilir.