Alıntı:
Dehri Nickli Üyeden Alıntı
Hayır, demek istediğim bir insan kendisi her namazından sonra samimi kalple Felak ve Nas dualarını okursa üzerindeki büyü etkisiz olmaz mı? Sonuçta Allah (c.c) bu duaları nazar ve büyü için göndermiş değil mi? Neden hocaya, bilmem medyuma giderler ki, üstüne de belli ücret öderler temizlenmek için.
Ve eğer dediğiniz gibi kişi büyüye sık-sık maruz kalıyorsa, kendini sorgulamalı değil midir, sonuçta Allah izin vermezse büyü ona etki etmez. Ben her problemde hocaya koşan insanları anlamıyorum. Benim de bir sürü problemim var, ama sabr ediyorum, diyorum eğer ki, Allah bu büyünün bana bulaşmasına izn verdiyse bir hakedilmişlik var demek ki... Tövbe ve istiğfar ediyorum bol-bol bağışlanmam için...
|
Tekrardan söylüyorum Okuyan ağız önemli... Kendine bir bak hepimizin eksikleri hataları var.
Büyü bozma için sadece Felak ve Nas sureleri değil Kur'an ı Kerim deki pek çok ayetlerden istifade edilir, Hizbul Sakran duası var forumda Zümer'in açtığı konudaki onu başında niyetini yaparak belirtilen usül de oku ve Felak ve Nas surelerinide her gün 21 defa oku suyun içine üfle başında yine niyetini al Büyüler varsa bozulsun,musallat varsa gitsin gibi yapabilirsin niyetini bunu her gün yaparak büyüden korursun kendini inşaAllah.
Bunun dışında tövbe istiğfar duasını vird edin sabah akşam 1 er sefer samimi tövbeni yap.
Şunuda belirteyim bir insanın üzerindeki musallat günahından dolayı gelmişse, o kişi tövbe etmeyip günahlarına devam ediyorsa milyon kerede temizlense tekrardan musallat gelmeye devam eder ama tövbe edip yeni bir sayfa açıp Allah Celle celaluhu ya yönelenlerin günahtan dolayı açık kapıları kapanır ve musallat olayı biter biiznillah.