11.03.22, 11:04
|
Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Rayiha Nickli Üyeden Alıntı
En başında boy abdesti "1 kez" alınır niyet edilerek hacet namazı kılınır, sonrasında tek oturuşta ya da gün içine yayarak 21 cuma suresi mümkünse suya okunur.
Dikkat edilmesi gereken kısmı: 21. okunanı her durakta geri dönerek okunur.
Her gün okuduktan sonra duası yapılır.
Bana bunu yapmamı söyleyen kişi şöyle niyet etmemi söylemişti sizde ya böyle ya da kendinize göre niyet edebilirsiniz
Allah'ım, annemin - babamın soyundan gelen ne kadar olumsuz kötü şey varsa hepsinin iptal olması,
bana hayırlı kapılar açman, hayırlı evlilik yapabilmem için niyet ediyorum gibi şeyler diyebilirsiniz.
sonrasında dua ederken ve niyette de bunu diyebilirsiniz: Evliliğimin önündeki engellerin kalkması, evlenecek olduğum kişinin de önünde engel varsa onlarında kalkmasını sağla.
Not: Bunu başlığa yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bana "denediniz mi, sonuç ne?" diye sorarsanız ben böyle şeylerin söylendiğinde etkisinin gittiğine inanıyorum.
Bu zamana kadar, ne bu sitede, ne başka bir yerden ya da birinden dua öğrendiğimde: "başkası yapmış mı, sonuç aldı mı? diye yapmadım, kendim Allah'a inanarak yaptım sonuçta her anahtar her kapıyı açmaz başkasının kabul olan duası bana olmaz buna da hayırlısı neyse o oldu diyoruz.
|
Bunu 21 gün yaparken adet zamanı ara verip tekrar devam edebiliyormuyuz gün olarak
|