Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba yıllar önce bir gönül ilişkim oldu fakat karşı tarafın hastalıklı sevmesi yüzünden bitirmiştim kendisi takıntı derecesinde yada bilmiyorum gerçekten büyük bir aşkla mı sevmişti emin değilim ama çok fazlaydı ve bitirmiştim
O dönemlerde bana bir bez parçası yada mendil olabilir bir şey verdi hediye olarak bunun üstünde benim adımın baş harfiyle kendi isminin baş harfi vardı iç içeydi bu harfler ve kendi saç telleriyle yazılıydı işlemiş yani o zaman çok masumane gelsede daha sonrasında biraz sıkıntılı dönemler yaşadım birazda demeyelim feci zor zamanlar yaşadım
Ayrıca üstünden çok uzun zaman geçmiş olsada kiminle bir yola çıksam bende direkt karşı tarafa karşı bir soğuma meydana geliyor hemde ortada bir şey yokken bitirip sonra üzülüyorum yada karşı tarafı üzüyorum yoruyorum
Ve o kişi (mendili veren)sürekli ama sürekli aklıma geliyor rüyalar olsun başka şekillerde olsun çok sıkıntılı dönemler yaşadım dedim ya işte o zaman bilgim yoktu hoca falanda yoktu anneme söylemiştim o da o mendili akarsuya atalım dedi attık gitti fakat ara ara yoklanıyorum gibi hissediyorum arkadaşlar bazı şeyleri açık açık söyleyemiyorum ama burdaki bilgili hocalarımızın yorumlarını bekliyorum
Sizce bu tarz bir materyal büyü olabilir miydi?
|
İç dünyanızı farklı şeylere yönlendirdeniz yani farklı uğraşlarla oyalansanız belki daha hızlı toparlarsınız geçmiş olsun