Alıntı:
Samican Nickli Üyeden Alıntı
Hocam aslında 3.göz , kalp gözü ve keşif hakkında bir konu açarsanız iyi olur. Ben sizin önceki yazdıklarınıza bakıp cinleri ve ervahı görmek için 3. göz gerekir diye anlamıştım ama şimdi siz kalp gözü açılırsa size kendilerini göstermeye gelirler diyorsunuz. Acaba rahatsız olanlar başka bir şeyden mi rahatsız oluyordu da benim tek aklımda cin olduğu için öyle anladım? Keşfin bunlarla bir alakası var mı? Mesela Allamu'l Guyub zikri neye vesile olur?
|
kalp gözü ile altındaki satırın altında bir boşluk var,belli ki konu farklı ki araya bi paragraf niteliğinde boşluk atmışız
örnek verelim sende tekrar okuyu ver
1) kalp gözü hakkında bilgi
2) alemi görmeye başlarsan boş bırakmazlar..
bunları birbirine bağlayıp aradaki boşluğu istediğin şekilde dolduramazsın ya huu
Doğru anlamışsın zamanında Diğer bi çok yaratılmışları görmek için 3.gözün açık olması lazımdır,kalp gözü daha farklıdır onuda biz bilmeyiz..Genel kültür niyetiyle çok yazardık onuda biz bıraktık,gerekli araştırma ile bi noktaya gelebilir,geldiğin nokta üzerinden istişare edebiliriz..
İstişarede bereket var ama merak ettiğin cevapları ben şunları şunları buldum bunlar bunlar doğrumu şeklinde sorsan istişare olur,diğer türlü bana bildiğini anlata gelir konu orda da çok ilerlemez sohbet zaten
Bak forumda bi başlık altında daha önce bi kardeşe bi zikir tavsiye etmişler gitmiş ruhanileri görmek diye o zikire başlamış sonra konu açmış vs vs.. Sana biz burdan desek ki şunu şöyle zikret , yarın bende şunu zikrettim celcelutiye kardeş konusunda bahsetmişti çok zikrettim bişey olmadı,az zikrettim yamuldum vs.. bunları görmemek için herşey herkesle konuşulmaz unutma..
pazarda elmas arama,elmas istiyorsan istihareye yatıcaksın
herkesin 3.gözü aynıdır aynı kalp gibi ama açılması için binlerce tertip vardır,herkesin gözü aynıdır ama perde sayısı farklıdır..herkesin gözü vardır ama herkesin harama bakışı farklıdır
velhasıl muhallebi tarifi şeklinde genel bi tanım ile bi noktaya varılmaz bu işlerde,kaldı ki başında ehli sünnet hocası olmayan içinde tavsiye etmeyiz..