Siz bu rüyadan ne anlam çıkarırsınız
Selamın aleyküm güzel insanlar,rüyalarla ilgili birşey danışmak istiyorum.Çok fazla rüya gören ya da rüyaları çıkan bir insan değilim hatta bazen gördüğüm rüyayı bile hatırlamam lakin dün gece kandildi biliyorsunuz 2 rekat Allah rızası için namaz kıldım. Arkasından bin kere ya latif ismini çektim sonrada 21 kere salavat-ı fatih okudum. Genel olarak yapıyorum zaten rüyayla bir alakası yok bu arada,sonrada yatağıma geçip uyurken aklıma takılan bir konu için ya Allamü'l - guyub,gaybı sadece sen biliyorsun Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sen aklımdaki konu için hayırlımı yoksa hayırsızmı olacak bana rüyamda göster dedim. Öylece uyumuşum. Biliyorum bana istihare yapın diyeceksiniz dün aklıma gelmedi sadece böyle bir niyet ettim ve rüyamda bi erkeğin ağzımın içine iğne gibi birşey sokup bana yutturup beni öldürmeye çalıştığını sonra da bunu başka birkaç tane kadına daha yaptığını gördüm. Saçma gelecek ama sonuç olarak bu hayırsız oluyor değilmi sizce? Tabiki evliya değiliz,islam alimi değiliz Allahu teala bu kadar kısa bir niyetle göstermezdir belki ama ben hayırsız olarak yordum sizin yorumunuzu merak ettim?
|