Alıntı:
Han349 Nickli Üyeden Alıntı
Şirk değil de vesveseye maruz kalmışsın dediğin gibi
Bu dediklerini hala bir çok insan en olur olmaz mekanlarda durumlarda bile içten içe yaşıyor (örnek bazen dinle alakalı küfür düşünceler inkar düşünceler ) bunlar tamamen şeytanın oyunu huzursuzluk hissi vermeye çalışıyor yada bunları normalleştirmeye psikiyatrik açıdanda bunun bir ismi var aslında
Verilebilecek en güzel tavsiye bu düşüncelerin olabileceğini fakat bunların sadece vesveseden ibaret olduğunu iman konusunda Allahtan korktuğunu daima kendine hatırlatıp bu konuyu zaafın haline getirmemeyi amaçlamalısın çünkü bu aslında çok küçük bir mesele sen bunu kafaya takıp büyüttükçe ciddi sorunlar yaşamaya başlarsın
Her gün sabah akşam 3 kere
ALLAHÜMME YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİK
oku
|
Allah razı olsun. Zaten 1 ay önce falan Allah'in 99 ismiyle tövbe ettim. 14 14 15 yaşlarında internette birisine ben Müslüman degilim yazmıştım. O ara şeytan benimle çok uğraştı. Ama sonra çok tovbeler ettim. Gozyaşı bile döktüm. O sıralar internette kimliğimin ortaya çıkmasını istemiyordum anonimdim yani. Gerçek hayatta hiçbir zaman ağzımdan öyle şeyler çıkmadı. Hep iyi bir kul olmak için çabaladım. Hala daha da cabaliyorum.