Alıntı:
Ece00 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadaşlar 5 ay önce terk edildim geri getirme aşk için bir işlem bilen varmı rahmani işlemler bende tutmuyor . En son çare davet denemeyi düşünüyorum artk süfli davet arıyorum hangi davet işlem benim için uygun olur lütfen bilen biri yazabilirmi ?
( Unut boşver günah ..vs yazicaklar ne olur yazmasn )
|
Burda size istediğiniz konularda yardımcı olabilecek insanlar olduğunu sanmıyorum
Bazı şeyleride hafife aldığınızı düşünüyorum bende ayrıldım ama bu yollara baş vurmadım
Yaptığınız işlem sonucunda sizden ağır bir şey de istenebilir ben bunları burda okuyup öğrendim imanınızdan olabilirsiniz aklınızdan olabilirsiniz
İçin içine sığmıyor bunu da anlıyorum fakat yaptığın işlemle sana geldiği gibi gidecekte ayrıca artık o ilişki iki kişi arasında olmuycak özel olmuycak samimi olmuycak
Akıl verenlere kızmışsın ihtiyacın var bence çünkü vesveseye maruz kalıp tüm algılarını kapatmışsın işi basite alma sadece sana zarar vermez ailenden evinden psikolojinden hayatından herşeyden olursun bunları seni terk eden biri için göze alabiliyorsan denemeye devam et.