Alıntı:
Lil bin Ali Nickli Üyeden Alıntı
zikirde yani esmalarda üstat birinin konusmasını dinlemistim .
birden cok zikirde vucudun bir yerini düzeltirken bir yerini bozabilirmişiniz
bu zat ben ömrüm boyunca okudugum esma sayısı 4 tür demistir .
kafamıza göre zikir yaparken ALLAH korusun 3 harfliler musallat bile olabilir
merak etmeyin sizde oldugunu zannetmiyorum . sadece dikkat edin cok sayıda zikir cekmeyin 20 volt mı cin daha cok gelir yoksa 200 volt a mı . yusuf abi tabiki 200 volt a gelir demisti .
esmalar hakkkında 4 esma kullandım diyen kisinin videosunu araycam sizin icin
|
Allah razı olsun kardeşim lakin kafama göre başlamadım nasıl desem kısaca yakaza aleminde bizzat yaptığım bu zikir kombini söylenerek Allah senden razı olsun denildi hatta ben o an soru dahi sorup cevap alabildim benimde önceliğim tevhid ancak bu kombin bana özlediğim ibadet halini getiriyor eskiden 5 oluyorsa şimdi 25 e çıkıyor sanırım esmaya tekrar yeni başladım belkide birşeyler düzenleniyor anlattığınız üzere.. çünkü hiçbir koşulla zikrin yok niyetim Rabbim sana daha yakın olmak için deyip Bismillah diyorum video anlatımını iletirseniz severek dinlerim ♥️
---------- Post added 24.02.22 at 23:03 ----------
Alıntı:
avla123 Nickli Üyeden Alıntı
aleyküm selam bende nakşibendi tarikatına bağlıyım fakat bu gibi özel durumlarını sultan hz.lerine anlat ona anlatamıyorsan gideceğin dergahta bulunan vekile anlat bende çok farklı haller yaşadım rahmaniler kaldı şeytandan gelen haller anlatınca geçti vekilden sakın çekinme geç karşısına 25 estağfurullah çek rabıtalı bir şekilde sanki karşındaymış gibi vekilinin yüzüne bakmadan anlat gitsin gelen cevap mürşidimizden gelen cevap olacaktır
|
Kardeşim ben Allah'ı asla birine bağlanıp icazet alıp anmam hiç yapmadım yeltenmeye çalıştım hep bir engel çıktı 6-7 yıldır hiçbir sorun yaşamadım çok zora gelirsem o hali vekilim olan Allah açar hep böyle yaşadım ve şöyle diyeyim yapmış olduğum zikirde en az 20 tane evliya ile manevî alemde görüştük bazılarından derste aldım yani öğretmeni ben değil Rabbim.bizzat seçip gösterdi rabıtam ise yalnız Allah'a dır. Yalnız ona ibadet eder ondan yardım dileriz ♥️